Velký hit zvaný KOLAGEN

Je to jeden z nejvíce poptávaných doplňků stravy jak u žen, tak mužů ve všech věkových kategoriích, protože ovlivňuje řadu tělesných projevů, od pleti přes klouby až po vylučování.

A je opravdu nějaký rozdíl mezi nesčetnými kolagenovými produkty na trhu?

Ovlivňuje oči, nehty, vlasy, dásně, srdce, mozek a třeba i zdraví trávicího traktu, protože kolagen je také součástí stěny střeva, která hraje nesmírně důležitou funkci při vstřebávání živin do našeho těla a zároveň správné vyloučení toxinů.

Liquid BioCell® = jedinečný KOLAGEN

Tato oceňovaná matrice z jediného zdroje je přirozeně se vyskytující kombinací vysoce vstřebatelného kolagenu s kyselinou hyaluronovou a chondroitin sulfátem v koncentracích, které zrcadlí složení lidské kloubní chrupavky

Liquid BioCell® je jedinečný kolagen typu II, který přesahuje typický hydrolyzovaný hovězí, vepřový nebo mořský kolagen v prášku nebo tabletách, který se nachází ve většině receptur.

Je klinicky prokázáno, že přináší pozoruhodné výhody pro klouby i pro pokožku.

Dnes velmi populárním kolagenem je mořský kolagen. Ten se získává jak z ryb, tak i z různých dalších živočichů jako jsou medúzy, chobotnice, ježovky apod. Tento kolagen cílí především na pleť, je to kolagen typu I a na klouby a chrupavky nepomáhá. Na pozoru by se před ním ale měli mít lidé s alergií na mořské plody a stále častěji se hovoří také o kontaminaci doplňků z mořským kolagenem těžkými kovy, proto se tento nedoporučuje užívat v těhotenství.

AKTUÁLNÍ PROMO AKCE NA VŠECHNY DRUHY KOLAGENŮ
ZDE



Kyselina hyaluronová je přírodní sloučenina, která se vyskytuje v celém těle a nejčastěji se vyskytuje v očích, kloubech a kůži.  Její molekulární struktura jí dává jedinečnou schopnost zadržovat velké množství vody, což ovlivňuje obsah vlhkosti v těle a přímo ovlivňuje výskyt vrásek, jemných linek, suchost a pevnost pokožky. Je také klíčovou složkou synoviální tekutiny pro dostatečnou lubrikaci kloubů.

Chondroitin sulfát, který se přirozeně vyskytuje v pojivové tkáni, je jedním ze stavebních kamenů chrupavky. Jeho úkolem je pomáhat tlumit klouby a poskytovat elasticitu a odolnost. Chondroitin sulfát podporuje zdraví kloubů, kostí, vazů a šlach pro optimální pohyblivost a hraje klíčovou roli při aktivnějším životním stylu.

SHRNUTÍ:

  • jedná se o kolagen typu II, ale díky jeho unikátní biooptimalizované mikromolekule v přirozeném nedenaturovaném stavu podněcuje v těle syntézu všech typů kolagenu = nejkomplexnější způsob, jak podpořit celé tělo, když chci užívat kolagen
  • na tento proces bioptimalizace molekuly z velké do malé aniž by se porušila prostorová struktura proteinu (jako je to u všech práškových klasicky hydrolyzovaných) a kolagen tedy zůstal pro tělo přirozeně rozpoznatelný, je platných 7 patentů
  • nejedná se pouze o kolagenový produkt, ale matrix neboli trojkombinace 3 složek (kolagen + kys.HA + chondroitin sulfát) ve způsobu, v jakém ho najdeme přirozeně, nedenaturovaný a z jednoho zdroje

Existují 4 druhy Biocell kolagenu:

základní – PURE, se zaměřením na imunitu – IMMUNE, na pokožku a vlasy – SKIN a pro celkové zdraví a srdce – LIFE.


  • Působí proti přirozenému stárnutí pleti a fotostárnutí zevnitř ven.
  • Zlepšuje hydrataci, pevnost a pružnost pokožky.
  • Zvyšuje obsah kolagenu v pleti.
  • Snižuje výskyt hlubokých vrásek a linek.
  • Pomáhá zlepšit mikrocirkulaci pokožky a tón pleti.
  • Snižuje hyaluronidázu, enzym, který způsobuje stárnutí pleti.
  • Podporuje zdravé vlasy, nehty, dásně a oči
  • V klinických studiích na lidech se hladiny kyseliny hyaluronové během 28 dnů zvýšily o 6000 %
  • Je vědecky prokázáno, že Liquid BioCell® snižuje hyaluronidázu, což je enzym, který významně přispívá ke stárnutí pleti.

Moje zkušenost

Já sama jsem si nejvíce oblíbila Liquid Biocell SKIN, protože jsem měla velmi problematickou pleť a zůstaly mi nerovnosti po akné a hledala jsem něco, co by mi s tím mohlo pomoct. A narazila jsem právě na Modere a jejich produkty, takže jsem začala nejprve užívat Trebiotika (protože střeva jsou náš druhý mozek a dysbalance střevní mikroflóry se často projevuje právě různými kožními potížemi) a Biocell Skin a pleť se začala zlepšovat. Nejen, že se snižoval počet zánětlivých boláků, ale pokožka byla hezky hydratovaná, vypnutější, póry menší a celkově zářivější. A s jizvičkami a flíčky po akné mi velmi pomáhá kolagenová kosmetická řada Cellproof a rostlinný produkt Bakuchiol, který je takový malý zázrak pro problematickou nebo i stárnoucí pleť a je přezdívaný jako přírodní náhrada retinolu. No a postupně jsem střídala i s dalšími druhy Biocell kolagenu.

Pokud o sebe člověk chce začít pečovat, tak moc doporučuju zaměřit pozornost nejprve na stav střevní mikroflóry v těle. Ve střevech totiž probíhá veškeré vstřebávání živin jak ze stravy, tak z výživových doplňků, tudíž to má velký smysl. Zároveň osídlení našich střev ovlivňuje i naše emoce, protože se v nich tvoří velká část hormonů a tělo mysl duch je dokonalý kruh. Já teda maximálně doporučuju i Trebiotika, což jsou perličky pro podporu rozmanitosti střevního mikrobiomu.

A koho zajímá program pro podporu zdravého formování postavy, rád by shodil nějaké to kilo nebo si vyrýsoval křivky těla, tak se vám bude hodit info k programu BTS – Body Transformation System, kde jsou k němu veškeré podrobnosti a více se dočtete tady:

A často chodí otázky, jaký kolagen bych doporučila na celulitidu, tak určitě také Liquid Biocell SKIN (z angličtiny „skin“ znamená kůže), tento typ kolagenu je zaměřený právě na náš největší organ, což je kůže.

Jak se dá objednat?

A. Přes odkaz s promo kodem, viz. níže, kde je i video návod. Díky promo kódu bude automaticky odečtena další sleva 10 € na první nákup. Klikněte na odkaz nebo běžte na e-shop a před dokončením nákupu vložte kód 1887740.

NEBO:

B. Písněte do zprávy na FB a pomůžu s objednávkou a ukážu, jak na tom e-shopu využít lepší ceny.

Jak nejvýhodněji v eshopu poprvé nakoupit?

Tento odkaz vás přesměruje na e-shop a obsahuje v sobě promokód, díky kterému dostanete i slevu na první nákup 10 €.

Tady krátký videonávod, jak na e-shopu slevu uplatnit a prohlédnout si celý sortiment. Dnes už je e-shop i v češtině. Veškeré info o nákupu na tomto e-shopu najdete níže.


Vše o nákupu

  • Všechny použitelné slevy včetně promokódu se ukážou v souhrnu objednávky na poslední stránce až po vyplnění dodací adresy.
  • Balíčky chodí společností PPL a doba dodání je obvykle cca 3-4 pracovní dny. V době akcí se může protáhnout.
  • Zaškrtnutí VIP políčka Yes, I subscribe neznamená, že pak člověk musí každý měsíc něco nakupovat, ale je to přihlášení k extra výhodám a pro ty, kterým se produkty z e-shopu osvědčí a oblíbí si je, tak nabízí v případě pravidelných objednávek zdvojnásobenou „loyalty“ slevu pro věrné zákazníky. VIP program lze kdykoliv upravit nebo zrušit.
  • Platba je uvedena v Eurech a pokud platíte českou kreditní kartou, tak se vám z účtu odečte částka v korunách odpovídající aktuálnímu kurzu vaší banky. Kdo má např. Revolutku nebo jiný eurový účet, může samozřejmě využít pro platbu i tyto karty.
  • Jakmile si vytvoříte svůj zákaznický účet, získáváte svůj promokód a můžete darovat dalším lidem odkaz na slevu na první nákup a za to se vám na účtu pak sbírají dárkové kredity, které si můžete odečítat ze svých budoucích objednávek, viz. zákaznický program Sdílej lásku.
  • V případě jakýchkoliv dotazů můžete kontaktovat mě prostřednictvím FB zprávy a ráda pomohu.

Slevy, které můžete současně uplatnit

10 Euro jako nový zákazník na svou první objednávku.

VIP sleva 5 – 15% podle toho, kolik položek v košíku máte (do 4 je 5%, 4-7 položek 10%, 8 a více je 15%) – tato sleva se uplatní pouze při zakliknutí VIP políčka Yes, I subscribe (toto není žádný závazek k povinným budoucím nákupům, ale přihlášení ke slevám, VIP program se dá kdykoliv upravit nebo zrušit)

Pravidelní zákazníci VIP programu mají zdvojnásobenou slevu podle počtu položek – LOYALTY sleva

Pokud má e-shop nějakou aktuální akci, tak se sleva také aplikuje, slevy se sčítají

Každých 6 měsíců může každý zákazník využít bonus slevu 25 € na svou objednávku


Kolagenový Matrix skupina

Kolagenový Matrix je skupina na FB. Je to skvělá skupina, která slouží jako inspirace pro všechny, kdo se rozhodli, že se chtějí ve svém těle cítit skvěle a hledají cesty, jak si dopřát kvalitní a zároveň čisté doplňky. Je plná rad, tipů a zpětných vazeb a sdílení od spousty dalších uživatelů a pokud zvažujete nákup něčeho z nabídky tohoto e-shopu, určitě doporučuju se do skupiny přidat a projít si ji. Zároveň tam jsou tipy, jak využít různé možnosti slev a zvýhodněných nákupů, aktuality k akcím a pomoc v případě, že máte s nákupem potíže. Vstup je zdarma a aktuálně už tam svoje poznatky a recenze sdílí skoro 10 tisíc lidí.

Klikni a napiš mi na messenger o přidání do Kolagenového Matrixu.

Kdo stojí za vývojem Liquid BioCell®?

Produkty Liquid BioCell® byly vyvinuty expertkou na kolagen Asmou Ishaq. Asma je průkopnicí v odvětví kolagenu a vede jako předsedkyně představenstva Collagen Stewardship Alliance, která se věnuje transparentnosti, globálně udržitelnému získávání kolagenu, kvalitě a integritě složek. Jako Modere CEO byla Asma v roce 2021 oceněna časopisem Forbes jako top CEO v oblasti e-commerce pro zdraví a krásu. 

Zájem Asmy a jejího týmu o tuto vědu vedl k objevu unikátního přírodního zdroje HA, který také koexistoval s kolagenem a chondroitin sulfátem jako v lidském těle. Surovina byla testována a vyvinuta do  mikromolekul, které jsou tělem skutečně absorbovány. Tato nutraceutická složka byla oceněna 7 americkými a mezinárodními patenty a nazývá se BioCell® Collagen.


Shrnutí o společnosti


Společnost je na trhu už více než 30 let a dodává na trh čisté produkty bez zbytečné chemie a bez testů na zvířatech.

  • Bez kontroverzních chemikálií
  • NETESTUJÍ NA ZVÍŘATECH
  • BPA free, GMO free, bez parabenů, PEGů atd.
  • RECYKLOVATELNÉ OBALY
  • CERTIFIKOVANÁ ČISTOTA A KVALITA – PROCES 10 KVALITY
  • Preference obnovitelných zdrojů energie – výrobní závod ze 100% poháněný větrnou energií

Pro pomoc s objednávkou, radu nebo tip mi neváhejte napsat na messenger a veškeré podrobné videonávody k uplatnění slev a výhod najdete i ve skupině Kolagenový Matrix na FB.

Share

Mohlo by se vám také líbit: