BTS – body transformation system

Dva lidé stejné výšky a hmotnosti mohou mít dvě naprosto odlišné postavy. Složení těla je poměr tuků a svalů a nejde až tak o to, kolik nám váha ukáže kilogramů, nýbrž jde o to, jaká je kompozice našeho těla a hlavně  JAK SE CÍTÍME.

Body Transformation System je exkluzivní kolekce vědecky navržených produktů, které podporují zdravé trávení, normální metabolismus tuků, rychlost metabolismu v klidovém režimu, zvyšují svalový tonus a díky speciálnímu matrixu kolagenu jako jedné ze složek také zpevňují kůži a podporují zdraví pohybového aparátu a zároveň i celkovou vitalitu a kondici. 

Hlavní hrdina BTS je TRIM

Trim získal prestižní ocenění jako Nejlepší produkt pro řízení hmotnosti už v r. 2018.

První na světě jako kombinace 2 technologií, která brání ukládání tuku, snížení tvorby tukových buněk, zlepšení svalového tonusu a obnovení mladistvé pokožky.

Technologie – CLA pro urychlení redukce tuku

Bylo klinicky prokázáno, že CLA (konjugovaná kyselina linolová) rostlinného původu snižuje tělesný tuk. CLA nejen podporuje metabolismus, ale především pomáhá blokovat přechod tuku z krevního řečiště do tukových buněk.

Technologie Collagen/HA Matrix® Technology – pro zlepšení svalového tonusu a obnovu mladistvé pokožky

Multipatentovaná technologie Collagen/HA Matrix Technology doplňuje hladiny kolagenu a HA (kyseliny hyaluronové) ve vysoce vstřebatelné formě, obnovuje mladistvou pokožku a podporuje kondici kloubů a svalů. Více k tomu to kolagenovému zlatu v tomto článku.

Trim je k dostání v několika příchutích

čokoláda, vanilka, mango a kokos s limetkou

Benefity Trimu:

  • Podporuje metabolismus tuků.
  • Zabraňuje ukládání buněčného tuku.
  • Podporuje redukci tukových buněk.
  • Zlepšuje svalový tonus.
  • Obnovuje mladistvou pleť.
  • Podporuje zdraví kloubů, svalů a pojivové tkáně.
  • Podporuje zdravé vlasy, nehty, dásně a oči.
  • Nula cukru.
  • Obsahuje Collagen/HA Matrix Technology.
  • 1 lžíce (15ml) denně.
  • Několik lahodných příchutí – čokoláda, vanilka,
    kokos s limetkou, mango.

Výsledky s užíváním BTS

BTS PROMO !!!!!

Kdo chce jít do sebe a věnovat následující 3 měsíce péči o svoje tělo i s podporou BTS programu, tak může využít této jedinečné akce. Pokud si dopřejete tento balíček nejen jednou, ale budete pokračovat v doporučeném časovém plánu tří měsíců, tak se můžete těšit na extra výhody. Druhý měsíc ke druhému BTS balíčku zdarma zpevňující kolagenovou pěnu na tělo a třetí měsíc na třetí balíček BTS 20% slevu! A slevy se sčítají, takže kromě zaváděcí promo akce a výhod s ní spojených, se odečte i sleva 10 Euro z promokódu pro první objednávku díky odkazu níže a také všechny právě probíhající slevy, které zrovna v e-shopu běží!

* promo se aplikuje při zakškrtnutí políčka VIP (Subscribe). Toto nastavení je možné kdykoliv změnit nebo zrušit.


Celý balíček BTS se skládá z několika vzájemně spolupracujících produktů. Trim, Activate a Ignite je základní balíček BTS.  


Activate – 3-denní intenzivní očista určená k nastartování trávicího systému.

Extrakt ze semen ostropestřce přispívá k normální funkci jater, obsahuje extrakt z kořene zázvoru, výtažky z pampelišky, slupky semen psyllia, rebarboru čínskou a aloe vera.

TRIM – 15ml lžíce denně (příchutě buď čokoláda, kokos, mango nebo vanilka)

První na světě jako kombinace 2 technologií , která brání ukládání tuku, snížení tvorby tukových buněk, zlepšení svalového tonusu a obnovení mladistvé pokožky.

Ignite – 2 krát denně 2 tobolky s jídlem

Ignite je vyroben ze směsi citrusových extraktů a guarany,
plus l-karnitin a rostlinného kofeinu. Podporuje normální funkci metabolismu tuků v těle a další benefity, více info viz. materiály.

BTS program je vhodný i pro hubené lidi, kteří jsou v procesu nabírání svalové hmoty a zpevňování těla. Pro lidi, kteří špatně snáší kofein se doporučuje druhá varianta balíčku BTS, který obsahuje Trim, Activate, White Kidney Beans a Fiber (vlákninu). A rozhodně velkou úlohu v tom, jak se vše do těla dokáže vstřebat hraje čistota střev a stav střevního mikrobiomu, proto jsou TREBIOTIKA dokonalým parťákem k rozhodnutí začít s nějakou změnou a také součástí třetího balíčku BTS.

Podrobnější informace ke složení a balíčkům jsou pak dostupné ve skupině Kolagenový Matrix na FB, kam vás ráda propojím, případně pošlu více informací do zprávy.


Kolagenový Matrix

Kolagenový Matrix je skupina na FB. Je to skvělá skupina, která slouží jako inspirace pro všechny, kdo se rozhodli, že se chtějí ve svém těle cítit skvěle a hledají cesty, jak si dopřát kvalitní a zároveň čisté doplňky. Je plná rad, tipů a zpětných vazeb a sdílení od spousty dalších uživatelů a pokud zvažujete nákup něčeho z nabídky tohoto e-shopu, určitě doporučuju se do skupiny přidat a projít si zpětné vazby dalších uživatelů. Zároveň tam jsou tipy, jak využít různé možnosti slev a zvýhodněných nákupů, aktuality k akcím a pomoc v případě, že máte s nákupem potíže. Vstup je zdarma a aktuálně už tam svoje poznatky sdílí už přes 4 tisíce lidí.

Klikni a napiš mi na messenger.


Zpětné vazby ze skupiny

Jak se dá objednat?

A. Přes odkaz s promo kodem, viz. níže, kde je i video návod. Díky promo kodu bude automaticky odečtena sleva 10 € na první nákup. Klikněte na odkaz nebo běžte na e-shop a před dokončením nákupu vložte kód 1887740.

NEBO:

B. Písněte do zprávy na FB a pomůžu s objednávkou a ukážu, jak na tom e-shopu využít lepší ceny, než jsou ty oficiální. Plně česká verze eshopu bude dostupná v průběhu roku 2023.

Jak nejvýhodněji v eshopu poprvé nakoupit?

Tento odkaz vás přesměruje na e-shop a obsahuje v sobě promokód, díky kterému dostanete i slevu na první nákup 10 €.

Tady krátký videonávod, jak na e-shopu slevu uplatnit a prohlédnout si celý sortiment.

Pokud o sebe člověk chce začít pečovat, tak moc doporučuju zaměřit pozornost nejprve na stav střevní mikroflóry v těle. Ve střevech totiž probíhá veškeré vstřebávání živin jak ze stravy, tak z výživových doplňků, tudíž to má velký smysl. Zároveň osídlení našich střev ovlivňuje i naše emoce, protože se v nich tvoří velká část hormonů a tělo mysl duch je dokonalý kruh. Já teda maximálně doporučuju i Trebiotika, což jsou perličky pro podporu rozmanitosti střevního mikrobiomu. Pokud vás zajímá více o tématu střev a jaký vliv mají na ostatní tělesné projevy, tak jsem se tomu věnovala více v těchto článcích:


Shrnutí o společnosti


Společnost je na trhu už více než 30 let a dodává na trh čisté produkty bez zbytečné chemie a bez testů na zvířatech.

  • Bez kontroverzních chemikálií
  • NETESTUJÍ NA ZVÍŘATECH
  • BPA free, GMO free, bez parabenů, PEGů atd.
  • RECYKLOVATELNÉ OBALY
  • CERTIFIKOVANÁ ČISTOTA A KVALITA – PROCES 10 KVALITY
  • Preference obnovitelných zdrojů energie – výrobní závod ze 100% poháněný větrnou energií

Pro pomoc s objednávkou, radu nebo tip mi neváhejte napsat na messenger a veškeré podrobné videonávody k uplatnění slev a výhod najdete i ve skupině Kolagenový Matrix na FB.

Share

Mohlo by se vám také líbit: