Pupínky, mastná pleť a zároveň suchá místa se šupinkami, červené flíčky atd. – problematická pleť dokáže pěkně potrápit. Já sama ji řeším už od 15ti let.

Zkoušela jsem mnoho přípravků, občas něco na chvíli pomohlo, ale ne dlouhodobě. Jakmile si pleť zvykla, tak došlo k opětovnému zhoršení. Jak šly roky, tak se k akné začaly přidávat i první vrásky a celkově se elasticita pleti snižovala, takže jsem začala hledat něco, co by mi pomohlo celkově tu pleť ozdravit a dát do pořádku.

A hledání mě postupně zavedlo na propojení jak vnější péče, tak i té vnitřní a konkrétně na STŘEVA A JEJICH OČISTU, po které došlo k rapidnímu zlepšení jak stavu pleti, tak i dalších věcí, které mě trápily. Zpevnit pokožku mi pak pomáhá užívání tekutého kolagenu.

BAKUCHIOL – game changer ve vnější péči o problematickou pleť

Po akné mi zbyly jizvy a fleky a rozšířené póry a mastná pleť mi stále vadila. A tohle jsou právě ta místa, na kterých jsem užívání Bakuchiolu pocítila nejvíc. Testovala jsem Bakuchiol booster cca měsíc a půl a upřímně jsem z jeho výsledků byla nadšená. Jizvičky se začaly vyhlazovat, póry stažené a pleť o poznání méně mastná. A když už se nějaký pupínek udělá, tak se ale velmi rychle vyhojí. Díky vysoce regeneračním účinkům Bakuchiolu se mi pupínek, který by se jindy hojil týden vyhojil za 2 dny.

Co se týká čistění pleti tak, aby to bylo šetrné a zároveň účinné, tak mi pomáhá přístroj Lumi Spa.

Co je Lumík a jak funguje?

Systém ageLOC® LumiSpa™ je kosmetické zařízení pro čištění pokožky pro domácí použití, které používá technologii Two-Sense Motion – mikropulsní oscilace, která pracuje se speciálně navrženými čisticími přípravky k vytvoření ještě lepší přilnavosti jemné silikonové hlavice. Mikrooscilační masáž je nejenom příjemná, ale pomáhá i ke zvyšování pevnosti pleti. Hlavice je vyrobená z lékařského silikonu se stříbrem a zajišťuje maximální hygienickou kvalitu. Zařízení se odolné vlhku, dá se použít ve sprše a hlavice se po každém použití jednoduše sejme a vyčistí. Každý si k zařízení může vybrat gel podle svého typu pleti, já používám gel na problematickou pokožku, který střídám s gelem na mastnou pleť.

Člověk si může vybrat ze tří různých typů silikonových hlavic a pěti druhů gelů. Je to skvělý pomocník pro každodenní domácí péči, kdy ve 2 minutách docílíte dokonalého vyčištění, omlazení, ošetření očního okolí a to vše během příjemné masáže.

K Lumíkovi se pak dá dokoupit i nástavec na oční okolí se speciálním zpevňujícím gelem pro tuto citlivou oblast, který je obrovskou pomocí pro lidi s padajícími víčky nebo kruhy pod očima.

Lumík i jeho příslušenství se dá nejvýhodněji nakoupit přímo z eshopu Nuskinu a díky promo odkazu se dá pořídit cca o 30% výhodněji než běžně a s možností výběru věcí zdarma za body, které se nákupem získají. Ráda pošlu tuhle možnost dál i ostatním. Kdo byste toho chtěl taky využít, stačí KLIKNOUT a vyplnit si jméno, mail a telefon, zadat heslo a přepnou se vám ceny na ty velkoobchodní a můžete si projít celou nabídku eshopu. Pro víc info mi klidně NAPIŠTE, ráda pomůžu. A nenechte se zmást různými akcemi na instagramu, kde si lidé hrají s cenami. Každý se může zapojit jako VIP zákazník a mít celý sortiment za ty zvýhodněné ceny.

Share

Mohlo by se vám také líbit: