Tohle je moje srdeční záležitost, protože nechci v létě vypadat jako ředitelka vápenky a protože díky tomuhle malému zázraku si užívám přirozeně opálenou a sjednocenou hebkou kůži po celém těle.


Na slunci jsem si vždy opálila maximálně nohy, ale břicho, dekolt a obličej zásadně do červena a ještě k tomu sluneční vyrážka, takže tahle pěna pro mě byla jako malý zázrak! Nejen, že funguje tak, že reaguje s našimi vlastními proteiny v pokožce a tvoří přirozeně vypadající opálení a každý si volí odstín podle sebe podle toho, jak často se namaže a není to žádný tmavý hnědý nátěr, který by na mě vypadal nepřirozeně, ale má i antiaging působení a kůže je díky obsahu kolagenu neskutečně hebká a sametová na dotek. Pěna má příjmenou vůni, žádný smrad jak se můžeme běžně u samoopalováků setkat.


Když se pěnou člověk maže v létě i na lehce opálenou pokožku, tak pěna dodá nádhernou bronzovou barvu a lesk. Aplikace je extrémně jednoduchá, pěna je bílá a dá se rozetřít jak rukou, tak rukavicí a nezanechává na oblečení skvrny. Aplikuje se na pokožku ideálně po peelingu a běhěm 24h se vybarvuje první lehce opálený odstín. Pokud chceme odstín zvýraznit, namažeme se opět po 24h. Já se takto mažu 3 dny po sobě vždy večer a pak už jen udržuji barvu průběžným namazáním cca 1x za 5 dní v průběhu léta.

Pěna neobsahuje zbytečné chemické látky, je bez pěnidel SLS, bez parabenů a PEGů, GMO free a NETESTUJE SE NA ZVÍŘATECH !! Stejně jako všechno od této společnosti.

Samoopalovací kolagenová pěna

Jak se dá objednat?

A. Přes odkaz s promo kódem, viz. níže, kde je i video návod. Díky promo kódu bude automaticky odečtena sleva 10 € na první nákup. 

NEBO:

B. Písněte do zprávy na FB a pomůžu s objednávkou a ukážu, jak na tom e-shopu využít maximum výhod.


Jak snadno a nejvýhodněji v eshopu POPRVÉ NAKOUPIT ?

Tento odkaz vás přesměruje na e-shop a obsahuje v sobě promokód, díky kterému dostanete i slevu na první nákup 10 €.

Tady krátký videonávod, jak na e-shopu nakoupit. Všechny slevy se v přehledu objednávky ukážou po zadání doručovací adresy.


Vše o nákupu

  • Všechny použitelné slevy se ukážou v souhrnu objednávky před jejím potvrzením pouze pokud je vyplněná dodací adresa.
  • Balíčky chodí společností DPD a doba dodání je obvykle cca 3 pracovní dny. V době akcí se může protáhnout.
  • Zaškrtnutí políčka Yes, I subscribe neznamená, že pak člověk musí každý měsíc něco nakupovat, ale je to přihlášení k extra výhodám a pro ty, kterým se produkty z e-shopu osvědčí a oblíbí si je, tak nabízí v případě pravidelných objednávek zdvojnásobenou „loyalty“ slevu pro věrné zákazníky.
  • Platba je uvedena v Eurech a pokud platíte českou kreditní kartou, tak se vám z účtu odečte částka v korunách odpovídající aktuálnímu kurzu vaší banky. Kdo má např. Revolutku nebo jiný eurový účet, může samozřejmě využít pro platbu i tyto karty.
  • Jakmile si vytvoříte svůj zákaznický účet, získáváte svůj promokód a můžete darovat dalším lidem odkaz na slevu na první nákup 10€ a zároveň vám se na účtu pak sbírají dárkové kredity, které si můžete odečítat ze svých budoucích objednávek.
  • V případě jakýchkoliv dotazů můžete kontaktovat mě prostřednictvím FB zprávy a ráda pomohu nebo přímo i společnost (tam ale pouze anglicky).

SLEVY, KTERÉ MŮŽETE SOUČASNĚ NA E-SHOPU UPLATNIT

10 Euro jako nový zákazník na svou první objednávku.

VIP sleva 5 – 15% podle toho, kolik položek v košíku máte (do 4 je 5%, 4-7 položek 10%, 8 a více je 15%) – tato sleva se uplatní pouze při zakliknutí políčka Yes, I subscribe

Pravidelní zákazníci mají zdvojnásobenou slevu podle počtu položek – LOYALTY sleva

Shrnutí o společnosti

Společnost je na trhu už více než 30 let a dodává na trh čisté produkty bez zbytečné chemie a bez testů na zvířatech.

  • Bez kontroverzních chemikálií
  • NETESTUJÍ NA ZVÍŘATECH
  • BPA free, GMO free, bez parabenů, PEGů atd.
  • RECYKLOVATELNÉ OBALY
  • CERTIFIKOVANÁ ČISTOTA A KVALITA – PROCES 10 KVALITY
  • Preference obnovitelných zdrojů energie – výrobní závod ze 100% poháněný větrnou energií

Pro pomoc s objednávkou, radu nebo tip mi neváhejte napsat na messenger a veškeré podrobné videonávody k uplatnění slev a výhod najdete i ve skupině Kolagenový Matrix na FB, kam Vás ráda přidám, pokud máte zájem.


Kolagenový Matrix

Kolagenový Matrix je skupina na FB. Je to skvělá skupina, která slouží jako inspirace pro všechny, kdo se rozhodli, že se chtějí ve svém těle cítit skvěle a hledají cesty, jak si dopřát kvalitní a zároveň čisté doplňky. Je plná rad, tipů a zpětných vazeb a sdílení od spousty dalších uživatelů a pokud zvažujete nákup něčeho z nabídky tohoto e-shopu, určitě doporučuju se do skupiny přidat a projít si zpětné vazby dalších uživatelů. Zároveň tam jsou tipy, jak využít různé možnosti slev a zvýhodněných nákupů, aktuality k akcím a pomoc v případě, že máte s nákupem potíže. Vstup je zdarma a aktuálně tam svoje poznatky sdílí už přes 7 tisíc členů.

Klikni a napiš mi na messenger.


Share

Mohlo by se vám také líbit: