Exkluzivní Microbiome Matrix™ podporuje optimální zdraví střev, imunitní funkce, zdraví mozku a celkovou pohodu.

Jedinečný komplex prebiotik, probiotik a postbiotik v jednom.

Když jsem se pustila do hledání vhodného pomocníka pro očistu střev a harmonizaci bakteriální mikroflóry (primárním impulsem k tomu pro mě bylo hledání příčiny dlouholetého problému s pletí a hormonální akné), narazila jsem na komplex zvaný TREBIOTIKA. Obvykle se všude nabízela pouze probiotika, takže mě to velmi zaujalo a rozhodla jsem se je vyzkoušet a po dobrání celé kúry jsem z jejich účinků naprosto nadšená!

Trebiotika představují nejkomplexnější péči o střevní mikrobiom, která přesahuje zdraví střev s technologií Microbiome Matrix™ 3 v 1 se třemi klíčovými faktory a je dokonalým pomocníkem v péči o zdravou střevní mikroflóru. Prebiotikum GOS pomáhá jako potrava prospěšným střevním bakteriím osídlit se ve střevech rychleji a s větší hustotou, probiotický komplex NeuroFlora™ poskytuje 3 vědecky vybrané kmeny bakterií odolných vůči kyselému prostředí, které prokazatelně podporují diverzitu mikrobiomu, imunitní zdraví a zdraví mozku a kognitivních funkcí a postbiotikum EpiCor® GI+ – celozrnná fermentovaná složka podporuje zdravou výstelku střev pro optimální vstřebání mikroživin a celkovou pohodu.

Tento komplex přátelských bakterií je exkluzivní kombinací Lactobacillus plantarum kmen DR7, Pediococcus acidilactici a Lactobacillus brevis. Tyto gram-pozitivní bakterie mohou odolat různým pH a teplotám, díky čemuž jsou ideální pro prospívání v gastrointestinálním traktu.

Axis TreBiotic využívá inovativní systém dodávání perliček a není nutné polykat žádné pilulky. 

Střeva jsou hlavním orgánem imunitního systému, zajišťují absorpci vitamínů, minerálů a živin, brání prosakování toxinů do krve a produkují hormony a zajišťují hormonální balanc.


Péče o střevní mikrobiom se nám odvděčí:


Moje zkušenost

V mém případě, nejen, že se mi o 90% zlepšila pleť, co se týká těch zánětlivých ložisek v podkoží v oblasti čelistí, tváří, čela, ale i dekoltu a ramen a vyřešil se mi i problém s čepy na mandlích, ale moc mě bavilo i jejich užívání, protože jsou v podobě malých mikroperliček, které si můžu nasypat na oblíbenou granolu nebo do smoothie a nemusím polykat žádné pilulky. Abych maximalizovala účinky Trebiotik, zařadila jsem do stravy více vlákniny a užívám i doplňky, které dodávají tělu rozmanité druhy fytoživin a dále jsem pleť zevnitř vyživovala i tekutým kolagenem Liquid BioCell™.

Zároveň má firma skvělý zákaznický program SDÍLEJ LÁSKU, takže každý zákazník dostane svůj promo kód a může darovat dalším lidem slevu na první nákup, takže níže máte můj PROMOKÓD NA SLEVU a s radostí využijte 🙂 Plus se nabízí další možnost slev 5-15% podle počtu věcí, které si chcete koupit a další výhody. V eshopu probíhají každý měsíc nějaké promo akce a já si vždy vyberu, protože ten sortiment je hodně široký, od těch doplňků stravy a kolagen přes kosmetiku po netoxické věci na praní a mytí nádobí a díky tomu věrnostnímu programu se to pak velmi vyplatí a člověk má čisté kvalitní a luxusní produkty na lepší ceny.

Jak objednat?

A. Přes odkaz s promo kodem, viz. níže, kde je i video návod. Díky promo kodu bude automaticky odečtena další sleva 10 € na první nákup. Klikněte na odkaz nebo běžte na e-shop a před dokončením nákupu vložte kód 1887740.

NEBO:

B. Písněte do zprávy na FB a pomůžu s objednávkou a ukážu, jak na tom e-shopu využít lepší ceny, než jsou ty oficiální. Plně česká verze eshopu bude dostupná v průběhu roku 2023.

Jak nejvýhodněji poprvé nakoupit?

Tento odkaz vás přesměruje na e-shop a obsahuje v sobě promokód, díky kterému dostanete i slevu na první nákup 10 €.

Tady krátký videonávod, jak na e-shopu slevu uplatnit a prohlédnout si celý sortiment. Veškeré info o nákupu na tomto e-shopu najdete níže.


Vše o nákupu

  • Trebiotika v e-shopu najdete pod názvem AXIS TREBIOTICS.
  • Všechny použitelné slevy se ukážou v souhrnu objednávky před jejím potvrzením pouze pokud je vyplněná dodací adresa.
  • Balíčky chodí společností PPL a doba dodání je obvykle cca 5 pracovních dnů. V době akcí se může protáhnout.
  • Zaškrtnutí políčka Yes, I subscribe neznamená, že pak člověk musí každý měsíc něco nakupovat, ale je to přihlášení k extra výhodám a pro ty, kterým se produkty z e-shopu osvědčí a oblíbí si je, tak nabízí v případě pravidelných objednávek zdvojnásobenou „loyalty“ slevu pro věrné zákazníky.
  • Platba je uvedena v Eurech a pokud platíte českou kreditní kartou, tak se vám z účtu odečte částka v korunách odpovídající aktuálnímu kurzu vaší banky. Kdo má např. Revolutku nebo jiný eurový účet, může samozřejmě využít pro platbu i tyto karty.
  • Jakmile si vytvoříte svůj zákaznický účet, získáváte svůj promokód a můžete darovat dalším lidem odkaz na slevu na první nákup 10€ a zároveň vám se na účtu pak sbírají dárkové kredity, které si můžete odečítat ze svých budoucích objednávek viz zákaznický program Sdílej lásku.
  • V případě jakýchkoliv dotazů můžete kontaktovat mě prostřednictvím FB zprávy a ráda pomohu.

Slevy, které můžete na e-shopu současně uplatnit.

10 Euro jako nový zákazník na svou první objednávku. – Aktuálně do 14.7. je zvýšená sleva na první nákup 15 Euro

VIP sleva 5 – 15% podle toho, kolik položek v košíku máte (do 4 je 5%, 4-7 položek 10%, 8 a více je 15%) – tato sleva se uplatní pouze při zakliknutí políčka Yes, I subscribe

Pravidelní zákazníci mají zdvojnásobenou slevu podle počtu položek – LOYALTY sleva

Pokud má e-shop nějakou aktuální akci, tak se sleva také aplikuje.


Pokud o sebe člověk chce začít pečovat, tak moc doporučuju zaměřit pozornost nejprve na stav střevní mikroflóry v těle. Ve střevech totiž probíhá veškeré vstřebávání živin jak ze stravy, tak z výživových doplňků, tudíž to má velký smysl. Zároveň osídlení našich střev ovlivňuje i naše emoce, protože se v nich tvoří velká část hormonů a tělo mysl duch je dokonalý kruh. A dále mezi ty top pomocníky, na které chodí ty nejlepší zpětné vazby, patří čistý kvalitní kolagen Biocell a Trim, což je součást programu pro zdravé formování postavy a kombinuje kolagen i s dalšími složkami, které pak cílí na metabolismus tuků. O těchto záležitostech si můžete přečíst více v těchto článcích:


Kolagenový Matrix

Kolagenový Matrix je skupina na FB. Je to skvělá skupina, která slouží jako inspirace pro všechny, kdo se rozhodli, že se chtějí ve svém těle cítit skvěle a hledají cesty, jak si dopřát kvalitní a zároveň čisté doplňky. Je plná rad, tipů a zpětných vazeb a sdílení od spousty dalších uživatelů a pokud zvažujete nákup něčeho z nabídky tohoto e-shopu, určitě doporučuju se do skupiny přidat a projít si zpětné vazby dalších uživatelů. Zároveň tam jsou tipy, jak využít různé možnosti slev a zvýhodněných nákupů, aktuality k akcím a pomoc v případě, že máte s nákupem potíže. Vstup je zdarma a aktuálně už tam svoje poznatky sdílí už přes 4 tisíce lidí.

Klikni a napiš mi na messenger.


Tady ještě pár základních bodů ke společnosti MODERE, která na českém trhu není zatím moc známá, což je podle mě škoda, protože vyvíjí skvělé produkty pro zdraví i krásu odpovědně a eticky, bez zbytečných chemikálií, v recyklovaných obalech, BPA a GMO free a bez testování na zvířatech, více info najdete v Kolagenovém Matrixu® na FB. Kdo by chtěl s čímkoliv poradit nebo pomoct, napište mi na messenger 🙂

Share

Mohlo by se vám také líbit: